Холивудски знаменитости са дали положителни проби за коронавирус, след след церемонията за

...
Холивудски знаменитости са дали положителни проби за коронавирус, след след церемонията за
Коментари Харесай

Холивудски знаменитости се заразиха с COVID-19 на церемонията Златен глобус - Лайфстайл

Холивудски знаменитости са дали позитивни проби за ковид, след след церемонията за премиите " Златен глобус ", заяви Нова телевизия.

Няколко звезди, измежду които Колин Фарел, Брендън Глийсън, Джейми Лий Къртис и Мишел Пфайфър, оповестиха, че са се заразили с вируса в дните след премиите.

На премиите " Изборът на критиците ", които се излъчиха в неделя, се изискваха проби за COVID-19 за участниците, защото описът на отпадналите се усилваше.

Няколко звезди, които бяха принудени да отсъстват, се включиха в обществените мрежи.

" Толкова скърбя, че ще пропусна премиите " Изборът на критиците " през днешния ден ", написа Пфайфър в обява в Instagram. " Да, Ковид. "

Очакваше се Пфайфър да връчи премията за изцяло творчество на артиста Джеф Бриджис, който вместо това получи премията от Джон Гудман.

Мишел Пфайфър съжалява, че е пропуснала премиите " Изборът на критиците " заради това, че е хванала COVID-19, откакто се е появила на " Златните глобуси ".

Според " Холивуд рипортър " защитните ограничения за сигурност против ковид като проби, имунизации и условия за маски са били непоследователни през този сезон на премиите.

Експерти по публично здраве споделят, че не са сюрпризирани от последните проблеми, пред които е изправен елитът на холивудските награди.

" Това не е ненадейно ", споделя пред ABC доктор Джон Браунщайн, епидемиолог и основен шеф по нововъведенията в Бостънската детска болница. " Имате събирания на закрито по време, когато циркулират доста вируси, без значение дали става въпрос за простуда или грип, и непосредственост без маскиране... ще имате интензивно предаване на вируси ".

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР